Kennis en ervaring

Van der Molen Onderhoudswerken staat voor creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Meedenken met de klant, daar zijn we sterk in en daarom werken we voor veel verschillende opdrachtgevers zowel particulier als zakelijk. Van restauratie tot onderhoudswerk tot specialistisch en decoratief werk. Wij hebben de kennis en ervaring in huis. We zijn trots op wat we doen en stralen dat ook uit.

 

Trots op ons vak

Het is een vak om trots op te zijn. Vakkundige handen maken mooie dingen. Voor ons is daarmee nog echt een ambacht. Tegelijkertijd gebruiken we veel moderne  technieken en materialen. Moderne verfraaiing gaat niet alleen over ervaring en vakmanschap maar ook over vernieuwend denken en meegaan met nieuwe ontwikkelingen.

Samen met u als klant werken aan een prachtig resultaat. Klein of groot, aan elke opdracht stellen we dezelfde eisen. Elke stap nemen wij serieus. Van het eerste contact tot en met oplevering van het werk. Samen met u bepalen we hoe we het project gaan aanpakken.

 

Bedrijf met ambities

Van der Molen Onderhoudswerken is ontstaan uit het schilderen voor bedrijven en hebben samen met werkgevers de juiste kennis en mentaliteit, waardoor kennis door gegeven kan worden.