Dit is van der Molen schilderwerken

Restauratiewerkzaamheden.

Buitenschilderwerk.

Binnenwerkzaamheden.

Kennis en ervaring 

van der Molen Schilders staat voor creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Meedenken met de klant, daar zijn we sterk in en daarom werken we  voor veel verschillende opdrachtgevers zowel particulier als zakelijk. Van restauratie tot onderhoudswerk tot specialistisch en decoratief werk, wij hebben de kennis en ervaring in huis. We zijn trots op wat we doen en stralen dat ook uit.

 

Trots op ons vak

Het schildersvak is een vak om trots op te zijn. Vakkundige handen maken mooie dingen, schilderen is daarmee nog echt een ambacht. Tegelijkertijd gebruiken we veel moderne technieken en materialen. Modern schilderen gaat niet alleen over ervaring en vakmanschap maar ook over vernieuwend denken en meegaan met nieuwe ontwikkelingen.

Samen met u als klant werken aan een prachtig resultaat. Klein of groot, aan elke opdracht stellen we dezelfde eisen. Elke stap nemen wij serieus, van het eerste contact tot en met opleveringvan het werk. Samen met u bepalen we hoe we het project gaan aanpakken. 

 

Bedrijf met ambities

van der Molen Schilderwerken is ontstaan uit het schilderen voor bedrijven en hebben samen met werkgevers de juiste kennis en mentaliteit, waardoor kennis verder gegeven kan worden. De afgelopen jaren zijn de juniors van van der Molen Schilderwerken in opleiding van het behalen van Gezel.